donderdag 20 oktober 2011

"Twijfels" "1"

Dit is het begin van hopelijk nog vele verhalen. Doelstelling van deze blog is om mijn ervaringen en gedachten omtrent 'Sales" de wereld in te sturen in de hoop anderen aan te zetten om hun gedachten en ervaringen te delen.

Wat ik nu al heel veel jaren zie is dat mensen altijd op zoek zijn naar meer geluk, meer vrijheid, meer geld om uiteindelijk het leven te leiden dat ze altijd voor ogen hadden als ze klein waren. Maar wat blijkt dan , dat de meeste dit leven helemaal niet leiden.

Dan kan je de vraag stellen hoe komt dit? Waarom hebben ze niet die droomjob, wonen ze niet in dat droomhuis en verdienen ze niet dat salaris waar ze van droomden. Enkele gemeenschappelijke noemers dat ik vaak gezien heb en vandaag de dag nog steeds terug zie is dat mensen constant met "Twijfels" zitten als het aankomt om keuzes te maken.

De volgende key twijfels komen zeer vaak weer:

Geld om die zaak te kunnen starten
Tijd om te kunnen groeien
Niet de kennis bezitten
Entourage /partner/vrienden dat hen afwijst om stappen te ondernemen.

Als deze twijfels komen voort uit de Angst voor wat hen te wachten staat eens ze die stappen zouden ondernemen. Je kan pas groeien als je bepaalde zaken verandert. Als je altijd dezelfde stappen onderneemt, dan heb je altijd dezelfde resultaten. Met als gevolg dat je niet groeit. Laat los van wie je bent of wat je doet om te bekomen wie je kan zijn.

                                                VERANDEREN IS GROEIEN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten